Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hírek

2014. 07.04.
A soproni Volt Fesztiválon lépett fel a zenekar, a fesztivál látogatói az Origo Teraszon hallgathatták meg a bandát. A részletes fesztiválprogram, benne a zenekarral itt megtekinthető.
 
2014. 06.25.
Budapest egyik legújabb romkocsmájában a Klauzál u.-i Tébolykertben koncertezett az Underdog Zenekar.
 
2014. 05.20.
A zenekar honlapjának látogatottsága elérte az 50.000 főt!
 
2014. 04.03.
Véglegesé vált, hogy az Underdog Zenekar ott lesz a soproni Volt Fesztivál fellépői között. Az együttes 2014. 07. 04.-én az Origo Teraszon ad koncertet.
 
2014. 03.26.
A Juventus Rádióban először volt hallható az Underdog Zenekar Matrix online c. szerzeménye. A dal többször is hallható lesz még a csatornán más Underdog dalokkal együtt.
 
2014. 03.24.
Az Underdog Zenekar benevezett az A38 Hajó és a Szerencsejáték Zrt. Talentometer tehetségkutatójára. A zenekar benevezett anyagai, és a benevezett dalok itt nézhetők és hallgathatók, és az együttesre szavazni is ugyanitt lehet.
 
2014. 03.13.
A Treffort kertben, a Könyvtár Klubban adott koncertet az Underdog Zenekar. Az elsősorban egyetemistákból álló közönség nagy tetszéssel fogadta az Underdog dalokat. Az esemény facebook meghívója itt.
 
2014. 02.13.
A Millenáris Parkban lépett fel az Underdog Zenekar.  A "Van út vissza a társadalomba – beszélgetés és hajléktalan rock ’n’ roll" címmel szervezett eseményen a zenekar mellett fellépett a Varga Lívius (Quimby), Dorogi Péter (Intim Torna Illegál), és Busa Pista (Irie Maffia) által létrehozott különleges formáció, a Menhely zenekar is. Az eseményt az az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája által fenntartott Európa Pont szervezte.
 
2014. 02.11.
A Motoroshang Rádió vendége volt az Underdog Zenekar. A közel két órás beszélgetésen a hallgatók megismerhették a zenekar történetét és törekvéseit. A műsorban elhangzottak a formáció legismertebb dalai is. Tovább...
 
2014. 02.03.
Megjelent a Zenekar első, hét dalt tartalmazó kiadói CD-je Matrix Online cimmel. A lemez megjelenését a Magyar Máltai Szeretetszolgálat támogatta. A lemez kapható a zenekar koncertjein, de rövidesen megrendelhető lesz itt, a honlapon is a webáruházban.
 
2014. 01.18.
Bemutatta az ECHO TV az Underdog Zenekarról és a zenekar egyik tagjáról, Bayerle Pálról készített dokumentumfilmjét a Hídemberek c. műsorában. A film teljes egészében megtekinthető itt.
 
2013. 12. 20.
Az Underdog Zenekar a Lassan c. szerzeményével nevezett az Eurovíziós Dalfesztivál 2014-es magyarországi válogatójára. A tavalyi sikertelenség után az együttes szkeptikus a bekerüléssel kapcsolatban az első harmincba kerülés tavalyi furcsa szempontjai alapján. A benevezett dal meghallgatható itt, és az együttes facebook oldalán is
 
2013. 12.10.
Az Underdog Zenekar stúdiómunkával készül a jövő év elején megjelenő első albumának kiadására.
 
 
2013. 11.14.
Különleges koncertet adott Kecskeméten az Underog Zenekar: A társadalmi érzékenyítő eseményen a koncert előtt a zenekar tagjai beszélgettek a kecskeméti középiskolás diákokból álló közönséggel hajléktalanságról, előítéletről, a zenekar tagjainak élettörténetéről, a zenekar megalakításáról és működéséről. A koncertről bővebben itt olvashatnak.
 
2013. 11.12.
Az Underdog zenekar fellépett Budapesten, a Mátyás téren a Szociális Szakmai Szövetség rendezvényén. A demonstráció egyik célja volt, hogy felhívja a figyelmet a szociális szférában dolgozók helyzetére.
 
2013. 11.09.
Nagy sikerű koncertet adott az Underdog Zenekar a budapesti Gólya romkocsmában tartott rendezvényen. Az eseményen a JAK díjait adták át a hajléktalanság témakörében pályázó próza- és versíróknak. A szerzők felolvasták a díjazott műveket, a felolvasást beszélgetés követte, az est zárásaként pedig az Underdog adott nagy sikerű koncertet.
 
2013.09.27.
A Petőfi Csarnokban a Pecsa Caféban lépett fel az Underdog Zenekar. A koncert különlegessége volt, hogy a koncertre hajléktalan embereknek ingyenes volt a belépés. Tovább...
 
2013.09.25.
Az RTL Klub XXI. század c. műsora a magyarországi hajléktalanságot mutatta be, a műsorban bemutatták az Underdog Zenekart is, és részleteket mutattak be az együttes Mintha volna c. videoklipjéből is. A teljes adás itt megtekinthető, a zenekarról szóló rész kb a 20. perctől.
 
2013. 06.28.
Őriszentpéteren egy háromnapos regionális rendezvényen lépett fel az Underdog Zenekar. A koncert előtt a rendezvény szervezője Sülyi Péter beszélgetést szervezett, amelyben a zenekar tagjaival a hajléktalanságról beszélgettek.
 
2013.06.23.
Devecserben a Somló Környéki Hagyományőrző Napokon lépett fel az Underdog Zenekar. Az együttes többek között a Princess az Apostol és Tabáni István mellett adott koncertet.
 
2013.06.07.
A Lánchíd rádió vendége volt az Underdog Zenekar. A zenés beszélgetésben elhangzott a rock banda Lassan c. szerzeménye is. A beszélgetést a rádió archívumában a Kalauz rovatban hallgathatják meg, további hírek itt.
 
2013. 05.25.
A budapesti Vörös Yuk közönsége előtt mutatkozott be az Underdog Zenekar. Tovább...
 
2013. 05.18.
A kanadai Független Magyar Rádió Torontó műsorában mutatkozott be a kanadai közönségnek az Underdog Zenekar. A zenekarról szóló rész 1 óra 04. 14-től itt meghallgatható.